60 %
Блуза
Блуза
Блуза
Блуза

Tsumori Chisato

Блуза Артикул: TC77FJ06061 480 ₽24 59261 480 ₽24 592

Размер
Таблица размеров

Размер на модели: 2

Уход: химчистка

Состав: 100% шелк